Kan min gjenværende interiørmaling brukes til å male Kids Cubby House utenfor?

Litt om maling
En boks med maling inneholder en suppe av ingredienser som resulterer i et hardt, beskyttende belegg for tre, metall, betong, gips og andre overflater.Mens kjemikaliene som danner belegget er i boksen, er de suspendert i et løsemiddel som fordamper etter at malingen er påført.Disse beleggkjemikaliene inkluderer polymerer, som faktisk danner overflaten;bindemidler, som hindrer det i å separere og gir evnen til å feste seg til den malte overflaten, og pigmenter for farge.Maling inneholder vanligvis også tilsetningsstoffer for å regulere tørketiden, forbedre værbestandigheten, kontrollere mugg og holde pigmentet jevnt fordelt i malingsløsningen.

Innvendig maling er laget for å skrubbes, motstå flekker og tillate rengjøring.Utvendig maling er laget for å bekjempe falming og mugg.Når du starter et maleprosjekt, er det viktig å vite forskjellene mellom de to og velge riktig maling.

Så hva er forskjellen?
Selv om det kan være mange subtile forskjeller, er den primære forskjellen mellom innvendig og utvendig maling i deres valg av harpiks, som er det som binder pigmentet til overflaten.I en utvendig maling er det viktig at malingen tåler temperaturendringer og å bli utsatt for fuktighet.Utvendig maling må også være tøffere og motstå avskalling, avskalling og falming fra sollys.Av disse grunner må harpiksene som brukes til å binde utvendige malinger være mykere.

For innvendig maling hvor temperaturen ikke er et problem, er bindeharpiksen mer stiv, noe som reduserer slitasje og utsmøring.

En annen stor forskjell mellom innvendig og utvendig maling er fleksibiliteten.Innvendig maling trenger ikke håndtere drastiske temperaturendringer.Hvis du bruker interiørmaling på cubbyhouse oddsen er etter en sommer, vil interiørmalingen (selv om du legger et strøk over toppen) bli veldig sprø og begynne å sprekke, som deretter vil flasse og flasse siden den ikke har de fleksible egenskapene som utvendig maling har.

Hva du bør bruke til prosjektet ditt
Selv om det kan være fristende å bruke rester av interiørmaling, vil sluttresultatet ikke vare like lenge eller se like bra ut enn hvis du skulle bruke en utvendig maling.

Vi anbefaler først å bruke et passende underlag for å grunne cubbyhouse som Zinsser Cover Stain for å forsegle treet og forberede overflaten.Når det er tørt, kan du påføre topplakken, utvendig maling som Dulux Weathershield eller Berger Solarscreen vil være de beste produktene å bruke, da de gir eksepsjonell dekning, tøff fleksibel finish og vil ikke danne blemmer, flasse eller flasse.De har også utmerket holdbarhet som lar malingen utvide seg og trekke seg sammen med klimaendringer.

Som alltid anbefaler vi at du kontakter din nærmeste Inspirations Paint-butikk for de beste rådene angående produkter og bruk.


Innleggstid: 16. mars 2023