Hvordan vedlikeholde utendørs konserveringstre

Selv om konserveringstre er bra, hvis det ikke er riktig installasjonsmetode og regelmessig vedlikehold, vil ikke levetiden til konserveringstre være lang.Her er noen tips til hvordan du vedlikeholder og vedlikeholder tre.
1. Utendørs ved bør tørkes utendørs i samme grad som fuktigheten i det ytre miljøet før bygging.Stor deformasjon og oppsprekking vil oppstå etter konstruksjon og montering ved bruk av tre med stort vanninnhold.

2
2. På byggeplassen bør konserveringsveden oppbevares på en ventilert måte, og soleksponering bør unngås i størst mulig grad.

3
3. På byggeplassen bør eksisterende størrelse på konserveringstre brukes i størst mulig grad.Hvis bearbeiding på stedet er nødvendig, bør alle kutt og hull helmales med tilsvarende konserveringsmidler for å sikre levetiden til konserveringsmiddel.

4. Når du bygger terrassen, prøv å bruke lange plater for å redusere skjøter for estetikk;la det være 5 mm-1 mm mellomrom mellom platene.

5
5. Alle koblinger bør bruke galvaniserte koblinger eller koblinger i rustfritt stål og maskinvareprodukter for å motstå korrosjon.Ulike metalldeler må ikke brukes, ellers vil det snart ruste, noe som vil fundamentalt skade strukturen til treprodukter.

6
6. Under produksjons- og perforeringsprosessen bør hullene bores med en elektrisk drill først, og deretter festes med skruer for å unngå kunstig sprekkdannelse.

7
7. Selv om det behandlede treverket kan forhindre bakterier, mugg og termitterosjon, anbefaler vi likevel at du legger trebeskyttelsesmaling på overflaten etter at prosjektet er fullført og etter at treet er tørket eller lufttørket.Når du bruker spesialmalingen for utendørs ved, bør du først riste den godt.Etter maling trenger du 24 timer med solforhold for å få malingen til å danne en film på overflaten av treet.


Innleggstid: 12. august 2022